Indoor

Gala Pro-line BV5176S Snake “HANDSHAKE”
De bal is ontworpen voor indoor volleybal en heeft een onderscheidend en dynamisch design. De naam “HANDSHAKE” verwijst direct naar de verschijning van de bal – de rode en blauwe panelen “schudden handen”, wat verwijst naar sportiviteit en fair play in sport. Snake dimple design.

Verkoop

Gala Pro-lineBV5586S “HANDSHAKE”
De bal is ontworpen voor indoor volleybal en heeft een onderscheidend en dynamisch design. De naam “HANDSHAKE” verwijst direct naar de verschijning van de bal – de rode en blauwe panelen “schudden handen”, wat verwijst naar sportiviteit en fair play in sport.

Verkoop

Gala Pro-line BV5576
De nieuwste volleybal van GALA, met een modern design. De ideale trainingsbal van sterk synthetisch leer. Nevobo goedgekeurd.

Verkoop

Gala Jeugd-/Minibal 210 gr
Officiële volleybal, goedgekeurd door de Nevobo.
Lichtere bal in vrolijke kleuren speciaal voor de training en wedstrijden van jeugdteams en schoolvolleybal. Ook verkrijgbaar in 230 gram.
Gewicht: 200-220 gram

Verkoop

Gala Jeugd-/Minibal 230 gr
Officiële volleybal, goedgekeurd door de Nevobo.
Lichtere bal in vrolijke kleuren speciaal voor de training en wedstrijden van jeugdteams en schoolvolleybal. Ook verkrijgbaar in 210 gram.
Gewicht: 220-240 gram

Verkoop

Gala Jeugd-/Minibal Soft 170g Groen/Lila
Lichte bal met een zachte laag in vrolijke kleuren speciaal voor de training van kaboutervolleybal en de jongste jeugdteams en voor op school! Ook verkrijgbaar in Oranje/Blauw/Groen!
Gewicht: 170 gram

Verkoop

Gala Jeugd-/Minibal Soft 170g Oranje/Blauw/Groen
Lichte bal met een zachte laag in vrolijke kleuren speciaal voor de training van kaboutervolleybal en de jongste jeugdteams en voor op school! Ook verkrijgbaar in Groen/Lila!
Gewicht: 170 gram

Verkoop

Gala School 10
Deze Gala bal is uitermate geschikt voor scholen en jeugd trainingen. De buitenlaag is zachter, gemaakt van PU foam. Deze bal heeft de afmetingen en gewicht van de officiële wedstrijd bal.

Verkoop

Gala mini promo bal
De gala mini promo bal is een leuk hebbedingetje voor volleybal liefhebbers. Deze nieuwe versie is nu groter en gemaakt van gestikt kunstleer.
Maat: 0.

Verkoop

Gala 500grams trainingsbal
De volley 10 Galabal heeft een gewicht van 500 gram. Deze bal is geschikt voor het trainen van spelverdelers.

Verkoop

Gala Jump trainingsbal jeugd
Deze nieuwe Gala Jump trainer is speciaal ontwikkelt om de individuele aanvalstechniek van volleyballers te verbeteren . Door middel van 2 elastische koorden kan de bal in een vaste positie gehouden worden.

Verkoop